Groot & Evers weet dat snelheid en accuraat handelen essentieel zijn

Wij zijn een specialist in ambtelijk werk voor de advocatuur. Een groot aantal advocatenkantoren weet ons te vinden voor onze brede juridische expertise en wij begrijpen als geen ander dat bij dit soort zaken snelheid en accuraat handelen essentieel zijn. Daarom hebben wij een brede ambtelijke bezetting en krijgt u een vast contactpersoon die alles voor u coördineert.

U kunt al uw ambtshandelingen aan ons uitbesteden. Dat scheelt u enorm veel tijd.

Maar u kunt onze diensten ook aanbieden als uw eigen product. Een verruiming van uw eigen dienstverlening. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Landelijke dekking
Groot & Evers exploiteert in de arrondissementen Amsterdam, Noord-Holland, Den Haag, Rotterdam en in een gedeelte van het arrondissement Midden Nederland (Flevoland, Het Gooi en gedeelte Utrecht). Met de postcode check kunt u zien in welke postcodegebieden we werkzaam zijn.

En middels Deurwaardersnet werken we door heel Nederland. Dit is een samenwerking met vijf andere onafhankelijk opererende gerechtsdeurwaarders, waarbij we landelijke dekking kunnen bieden.